Stan, Teater och kalas.

Hej alla fina läsare runt om i världen! Jag blir galen på vädret här, det snöar fastän vi har nog med snö, snart blir vi insnöade som det ser ut!!
Hursom helst, om någon timme så ska jag och b-vännen på stan, jag ska kika på 2hand lite och sen på skor, och i dag får ni även se dagens outfit, fick en önskan av en urgullig läsare som sa att jag skulle lägga in mer outfits och det är ni som bestämmer, så självklart kommer en outfit i eftermiddag eller så! Förresten så ligger jag etta på modelljakten, har redan fått över hundra röster på två dagar! Ni är helt undebara! Nu gäller det bara att hålla sig kvar där uppe tills sista dagen på månadsskiftet!

Efter en stan så knallar vi oss till Nordanå där vi ska se på teater, två av mina vänner ska spela så det blir roligt! Tar med mig kameran så jag gissar att det blir en massa kort som ni får se sen! Låter det bra?Sen i kväll ska jag på kalas hos vännen Sofia, kommer bli väldigt roligt! Frågorna svarar jag på imorgon någon tid på eftermiddag skulle jag tro! Så ni har fortfarande chans att fråga, sen i veckan lottar jag ut en skitskit bra klädesplagg, så kika in här!

Puss

moa

Frågestund!Har dö trist och varför inte dra igång med en frågestund? Fråga allt mellan himmel och jord!RSS 2.0Accessora.se
Gratis-guide.se

Parfym.se
Yoursongs.se