Shopping!

Har nyss kommit hem och det står fyra påsar med shopping i hallen! Det behövdes kan jag säga!
Köpte en skitsnygg tshirt för endast 29 :-
En kortare variant av en tshirt, 5:-
En lång grå stickad kofta, 10:-
En helt uuuunderbar skinnjacka!, 399:-

Jag har redan en svart, men tyvärr så är den en aning kort i armarna och då behövs ju en ny! Min nya är helt underbar och jag ääääälskar den! Såklart kommer det bilder så fort jag hunnit packa upp och käkat:) Sen bjuder kvällen på en myskväll hemma hos min bästa vän johanna, vi ska bunkra upp med massa godis och läsk, och kolla på melodifestivalen!
Vad händer för er?


Jag vill tacka för alla fina och underbara kommentarer!
puss

Vad gör man en lördag?

Har just käkat rostade mackor med nutella, jag kan inte sluta! Idag ska jag nog vara med johanna, känns som en evighet sedan vi träffades, kanske så åker vi in till stan, får se hur det blir med det.  Nu ska jag fortsätta att smaska på mina underbara mackor och mysa med selma! Vad ska ni göra idag?

Och förresten om ni undrar något så ställ frågor!! Svarar ju på frågestunden del 2 idag!
Kramkram..


Svar till frågestunden del 1.

Syskon? Favoritfärg?

Jag har två syskon, bröder båda två, Robin och Emil. Hmm.. Låt mig tänka efter.. Jag svarar nog ljusblå lila eller rosa,:p

Jobbar du som modell? Pluggar du något vid sidan om modelljobbet (om du nu har nåt) och i så fall vad?

Nej det gör jag inte, jag funderar på att skicka in bilder till någon agentur som är serriös, kan tyvärr vara lite svårt att hitta någon serriös och bra här i lilla skellefteå, men jag har hittat någon i umeå som jag kommer att skicka till! Jag går i högstadiet och sen efter nian så funderar jag på att gå mode och design:)

Varför ska man läsa just din blogg?

Hmm.. En svår fråga eftersom jag vill inte låta som om min är världens bästa och att alla ska läsa den, utan jag tycker att var och en ska få bestämma om dom vlll läsa min och om dom tycker om den, jag ska bli bättre på att lägga in bilder och roliga saker så jag får mer läsare! Det jag gillar med min blogg är nog att jag lägger in modellbilder och då hör ju fotografer av sig om dom är intresserade :) Vilket jag är tycker är väldigt roligt!

Vad gör dig glad?

Det är massa saker, men framför allt mina vänner tror jag, dom är så underbara och dom gör mig verkigen hur glad som helst!

Hur lång är du?

Jag är 176 cm lång, något jag alltid tyckt varit jobbigt att vara längst, men om jag tittar på mina drömmar så känner jag mig stolt över min längd!

Vad fick dej att börja blogga?

Det är faktiskt mina vänners förstjänst! Dom hade tjatat på mig i flera månader och sen blev ju jag bara tvungen att börja och nu har jag insett att det är skitroligt! Något jag tror att jag kommer hålla på med i flera år faktiskt!

Modellar du seriöst eller mer för dig själv?

Jag ser detta som seriöst eftersom min dröm är att bli modell och att det här förbättrar självförtroendet och att jag får möjligeheter att testa på att modella, jag har alltid drömt om att bli modell sen jag var liten, men då var självförtroendet rätt så svagt, men det blir bättre och jag bara äääälskar att bli plåtad!! Så ja, jag tar detta seriöst! :)

Hur får du tag i alla fotografer när du "modellar"? Jag skulle själv jättegärna vilja testa på att bli plåtad, en liten dröm sådär (a)
Och en fråga till.. Hur lång är du? :)

Jag har själv frågat en del fotografer om dom har lust att fota mig, och det flesta svarar ja, nu händer det i bland att någon fotograf hör av sig då och då, och det gör mig skitglad!
Jag är 176cm lång somsagt, och jag växer så det knakar ;d

Skostolek?

Det varierar på olika skomodeller, en del skor är ju större och då behövs det ju någon storlek mindre, och en del är ju mindre och då behövs större :) Min storlek brukar vara 38-39!

Vad händer i helgen?

Har inte så mycket planerat inför helgen faktiskt, men det blir nog att umgås med kompisar, se film, shoppa, och njuta av lovet :p

Singel/upptagen?

Jag är singel!

Vilka bloggar läser du?


Jag läser först och främst mina vänners blogg. Och dom som är intressanta!

Vad använder du för smink?

Jag andvänder lite foundation,  Mascara  (den gula mascaran) och rouge :)


 


Det här var dom frågorna för i kväll! Ska ta mer i morgon, har ju en hel bunt! Fråga massor av mer frågor i dag så svarar jag såklart på dom i morgon!! Detta var skitroligt och vad kul att ni frågade massor av roliga frågor! Fråga på ännu mer!!


Gissa på!

Känner mig överlycklig just nu, för att vi har sportlov! Blir det inte helt underbart? Veckan är planerad med massor av olika sysslor och roliga aktiviteter! Jag längtar speciellt tills på onsdag!! Vad jag nu ska göra är hemligt tillsvidare, eller äääh, jag kan inte hålla mig, så ni får gissa vad det är!

Är allt bra med er? Har ni sportlov eller har ni haft det redan? Och jag vill tacka så sjukt mycket för alla goa kommentarer ni ger mig! Jag skiner upp varje gång!
Och i kväll kommer svaren på frågestunden del 1, jag längtar jätte mycket på att få svara!! Så glöm inte att klicka er in på min blogg ikväll och läsa en del av det frågor ni frågat mig! Och tack ännu en gång underbaaaara läsare!

Skolan.

Sitter på skolan med rebecka sofia och frida, vi har svenska så nu måste jag börja med skolarbetet:) Roligt med alla kommentarer fina läsare! Jag svarar på alla frågor senare!
pusspuss

Frågestund!..

Har inget att göra och det skulle vara roligt med en frågestund så här mitt på torsdagskvällen! Så fråga på läsare!
( jag svarar någon gång i morgon!)

Nutella på rostatbröd.

Står och brer en halvsotig rostat smörgås med nutella som jag snabbt köpte idag, är det inte helt underbart gott?
Kan aldrig sluta att älska nutella, och nu är det en stoooor burk så denna kommer räcka länge! Har ni testat nutella på halvsvarta rostade bröd? Brödet ska vara svart-brunt och knaprigt för att falla mig i smaken, hur har ni era rostade?

Jag lägger in en bild senare på mina supergoa smörgåsar! *host*  jag mena "nutellabröd"
Ikväll är det ju också halv åtta hos mig! Är det någon mer än jag som ser det? Man blir ju så frästad av alla de goda maträtterna de tilllagar och man har nästan lust att ställa sig i köket och testa själv!
Nåja, nu ska jag iallafall käka upp mina bröd för att senare ta en till! Och då kommer det en bild!

Puss

Ny husägare fann ett förmultnad lik i skorstenen.

 

 

En nybliven husägare i Fontana i Kalifornien gjorde en chockerande upptäckt i måndags när han renoverade.
Plötsligt kände han en frän odör från husets skorsten.
Han stack in huvudet för att se efter var lukten kom ifrån och hittade ett förmultnat manslik.
Det var i måndags morse som husägaren öppnade spjället och upptäckte en död människa inuti husets skorsten.
När han stack in huvudet för att se efter vad det var som luktade upptäckte han den svårt tilltygade kroppen.
Den var svårt förmultnad med skelettdelar fullt synliga genom de kläder som den döda personen burit.
Husägaren ringde polisen som tvingades ta hjälp av en antropolog för att fastställa kroppens längd, ålder och kön.
Det visade sig att kroppen i skorstenen tillhört en 180 centimeter lång man i femtioårsåldern.

Hade legat där i ett år minst ett år.

Varför mannen låg inuti skorstenen är ännu så länge ett mysterium och polisen misstänker inget brott.
Enligt rättsläkare ska mannen inte ha utsatts för något yttre våld,
Polisens teori är att han fastnat när han försökte ta sig in i huset genom att klättra ner i skorstenen.
Det är oklart varför han inte valt att ta sig in genom att krossa en ruta i stället.


(Fann denna artikel på google)

 


Oinbjudande skepnad.

Ibland då jag sitter i ett mörkt rum, stirrar på datorn och hör ett fasligt knarrande ljud bakom sig, så frågar jag mig, om det igentligen finns spöken? Och även då det gnislar eller man ser ett sken snabbt som lyser upp mitt framför ögonen på en, men finns spöken, eller är det bara en löjlig påhittelse, att man är redan rädd och inbillar sig att det knallar och att något vitt lyser upp? När selma höjer huvudet och följer ansiktet sakta samtidigt som hon ger efter sig ett ilsket skäll, då blir jag livrädd och inbillar mig att det är någon som gör hembesök, att det är någon skepnad som går där mitt framför ögonen fast jag inte ser det? Ibland är det bäst att bara glömma det man tänker att det är någon där och fokuserar på något annat för att inte skrämma upp sig själv, men man kan inte låta bli när klockan är över ett och man hör konstiga ljud från trappan eller någon annanstans, då blir man fast vid att det är någon skepnad som lufsar omkring i huset.

Visst, jag har hört tusentals "spökhändelser" och då blir jag rädd, men samtidigt kan man ju inte tro att allt man hör är sant eller hur? Och så har jag ju spelat "anden i glaset" Där jagar man upp sig själv och får nästan hjärtat i halsgropen för man blivit så rädd, när man sett att glaset har bildat ett ord som stämmer..
Vad jag igentligen ville komma fram till var att fråga er om det hänt något liknande för er? Att du sett någonting eller hört någonting, äh, bara vad som helst, det skulle vara intressant att veta, såg på ett inslag på tv4 plus tror jag att det var, och en expert på att se och känna av spöken, han gick runt i ett gammalt hus och berättade olika händelser som inträffat i detta rum, eller hur han ser att en gammal farbror som gungar på en gungstol uppe på vinden, sånna saker gör mig rädd, jag ryser och bläddrar snabbt över till någon annan kanal, men det är intressant sånt där tycker jag, hur människor som dött blir spöken och vandrar omkring i hus, men ändå så tycker jag det är tryckt att veta att kanske sin nära som dött vakar om en, en skyddare, som sitter hela natten och iakttar en. Men visst det är skrämmande också!

Något som också kommit fram i Sven-Eric Morheds undersökning är att man sällan talar om de andliga upplevelser man varit med om. Några berättade om att de varit med om saker som väckt bävan och skrämt dem. Det var inte den typen av upplevelser som de sökt

.– En kvinna hade till exempel en förmåga till ett sjätte sinne. Hon kunde se otäcka saker flasha förbi som en blixt, ibland återkom det efter en tid. Och det var ofta människor som skulle dö, upplevelser hon tyckte var obehagliga. ( gammal artikel från aftonbladet)

Berätta gärna om något hänt er! Roligt att få veta! Kontakta mig på [email protected] eller skriv en kommentar i detta inlägg!
Godnatt mina fina läsare!


Fotovandring.

Har nyss packat ner kameran, idag är det friluftsdag på skolan och jag clara och sofia valde fotovandring, då ska vi gå långa promenader och fota! Skitroligt, och i dag skiner ju solen för fullt, helt perfekt, jag lägger in bilder sen när jag kommit hem!
puss

"dödshopp"

Hej mina fina läsare. Är allt bra med er? Med mig är det suveränt förrutom att jag har flera blåmärken på både ben och armar efter att jag och venessa testat lite olika "lyftningar" då hon skulle lyfta mig i luften över hennes huvud så föll jag rakt ner i marken och landade med halva huvudet i garderoben och rumpan på listen. aaaaj säger jag bara.. Vi skulle bara igentligen fota när vi gjorde ett såkallat "döds hopp" Men vi filmade in i stället, och alla det två smällarna filmades med, så jag väntar bara tills youtube har laddat klart sen slänger jag in filmen här!

Annars har jag varit med Frida och venessa ikväll, det var riktigt roligt! Vi såg film och pratade, sen skulle vi hyra kvartersgården, men det fick vi tyvärr inte av någon konstig anledning för gubben som hade den (?)
Nåja, det var skitroligt annars!
Nu ska jag bara vänta på att youtube laddas klart, sen ska jag krypa ner i sängen och se andra avenyn!

Kram


Fia med knuff.

Kvällen ha varit helt otroligt rolig, jag och venessa knallade upp till klippan, där vi spelade fia med knuff med lovisa&lovisa,  jag och lovisa r paktade och venessa och lovisa f med, dom var två riktigt dåliga förlorare och jag och lovisa vann alla det tre olika utmaningar! heheh.. När vi skulle traska hem, tog dom tag i oss och började kasta mig mot snödrivan, venessa grep tag i mig och började sparka mig i magen, "fia med knuff" skriker hon. Jag började asgarva :p

N
u har jag dykt ner i No boken för att försöka plugga lite, har prov i morgon. suck.
Och sen på morgonen blir det tandläkaren för en undersökning, usch.
Nåja, plugg plugg står på schemat :)
puss


skola

nu ska jag skynda mig ner till bussen, känns lite pirrigt med den nya färgen, men det ska nog gå bra:)
vi hörs sen? pusss

Gick loss med kniven.


Förresten jag gick loss med kniven och trashade mina jeans idag som har legat och
dammat längst in i garderoben!

Jag shoppar



350 kronor gick dom på, och jag är skitnöjd!

Hejhopp!

Jag blir så glad av alla fina kommentarer ni ger mig!!
Hur som helst nu är vi hemma och jag är ljushårig! Det är skitsnyggt, hann tyvärr inte blogga igår eftersom färgningen tog en enorm tid, men det är det värt! Pia är så sjuuukt duktig! Igår var vi på stan, jag köpte mig ett par gladiator skor och en tshirt, älskar skorna dom är underbara, bilder kommer sen! Visst är ni nyfikna på håret? :p

Jag ska knäppa några kort och sen lägger jag in, det är svårt att fånga själva håret på bilden och att få det fint, men jag ska ge det ett försök! Jag är ganska osäker på hur jag ska göra med videouppdaten, hmm... får sova på det!
Nu ska jag se film.
pusspuss

Framme..

Hej! Äntligen framme, efter sex långa och jobbiga timmar i bilen är vi framme! Vi stannade på ikea och sen gick jag och kikade på skor i gallerian, skitsnygga! Jag vill ha massor av skor.
Tyvärr så kan inte min lilla laptop ha internet eftersom det inte är trådlöst, och då betyder det att jag inte kan lägga in bilder, suck. Men jag kan iallafall blogga och ta massor av kort så sen när jag kommer hem kan jag bomba med bilder!
Det låter väl ändå bra?
Är allt bra med er då? Är det kallt? Här ligger det ungefär på -5 och det är milt och skönt, äntligen får man lite hopp om att våren börjar närma sig.. Strömma in med kommentarer! Det är så roliiiigt!

Nu ska jag käka, det blir tacos, och sen lite godis som tilltugg, och förhoppningsvis let's dance också!
kramkram

Påväg!

Nu står väskan full med kläder och dylik, det ser nästan ut som om vi ska vara borta i flera dagar men vi kommer hem på söndag! Det känns riktigt roligt att fara, och träffa lite av släkten! Och jag hoppas att internet fungerar där borta, annars säger jag ha en bra helg, vi hörs på söndag! Men om jag har turen på min sida kanske kanske lyckas jag få mig in på internet! Och såklart då får ni se före och efter!

Hoho :p detta känns riktigt roligt att bli ljushårig igen!
Pussar och kramar!
moa

sockerkick!

Hej vänner! Är allt fint med er? Jag mår toppen, har kokat tee och smaksatt med skopor av socker, men det är så tee ska smaka, som en socker bomb! :p Och så har jag smort in mig i min underbara lotion, på den senaste tiden har min hud börjat bli skrynklig på vissa ställen mest på ansiktet..
Jag tar med mig min laptop imorgon, och kanske så funkar internet i hudik, hoppas på det så jag kan visa resultat på en gång, annars får ni lov att vänta tills söndag! Och jag hoppas att när jag kommer hem så har det strömmat in med kommentarer! Skriv gärna vad ni gillar att göra eller vart ni skulle vilja resa, det vore så roligt att läsa! Och så har jag ju någonting att längta tills när jag kommer hem också!

Förresten, hur tycker ni om min blogg, vad är intressant och vad är heltråkigt? Något jag ska bli bättre på att skriva om eller är allt redan bra? Och så har jag funderat lite smått om att börja videouppdate, någon liten film kanske jag lyckas fixa fram så ni kan se mig i rörelser istället för på bilder :) Vad tycker ni om det? Jag behöver veta!
Kram underbara läsare

Svar på läsarfråga..

jag är verkligen tvungen att fråga, har du färgat håret till den färgen du har, isf vad använder du för färg?
Jag är avundsjuk! :)


Först och främst! Tack söta du vad glad jag blir! Nej, jag andvänder en brun färg från loreal, eftersom jag har färgat ganska många gånger så behöver jag bara en brun färg för att det ska bli mörkbrunt, men jag tycker att du ska testa dig fram, att du antingen köper den färgen jag har eller om du köper en mörkare eller en ljusare! Det är ju alltid lite extra roligt att byta hårfärg eller hur? Nu får jag nästan lite beslutsångest om jag ska färga blont! Hehe.. Nej, jag är fast besluten om att nu jääädrans ska jag bli blond! :p



Denna färg andvänder jag och somsagt för mig blir det ju mörkt eftersom jag färgat några gånger nu! Färgen blir helt underbar! Och detta märke gör så att färgen håller lite extra länge, 109 eller 90kr tror jag att den går på, har ingen anning, och den finns att köpa på vilken super market som helst tror jag!
Och tack gulliga amanda för din gulliga kommentar, ett leende på läpparna!

2 meter!

Sitter i soffan och kikar på skor, är helt beroende av skor på sistånde! Lite tråkigt är att om jag har tio centimeters klack eller högre blir jag minst två meter, det är skit synd ju.. Men även fast jag blir lika lång som en stolpe tycker jag att man inte kan låta bli att ha det, eller bara skita i det eftersom man är så lång eller hur? Men jag är lite feg också på att sticka ut, har inte lixom vågat ha mina leopard leggings på skolan, klack, och hippie band, fast jag så gärna vill ha det och det är snyggt, kanske borde jag ändra på mig och komma med tio cenimeters klack i morgon och hippie bandet, men det känns inte rätt, och nu är det inte precis det bästa vädret för klack heller, men i sommar då faaaasen ska jag gå i klackar så det bara bränner om fötterna :p


Cherry Blossom.

Har smörjt in mig i min Victoria's secret kräm som doftar Cherry blossom,  Peach och White Jasmine, den luuuuktar helt underbart med andra ord!
Jag ska snart tappa upp ett bad och bara njuuuta och ha de gööött.. Senare ska jag luffsa omkring med tofflor och min morgonrock som är för tillfälligt gulrosa, en missfärgad färg, först var den ljusrosa men efter några tvättningar i tvättmaskinen har den tappat sin naturliga färg, lite tråkigt eftersom den var så fin, men men!
Och efter lite kik i matlagnings tidningar blev jag otroligt sugen på annanas paj! Så efter mitt varma bad väntar ett bak på schemat! Och om ni tittar mot höger på katogorier så ser ni en mat&bak katogori där alla mina bak och mat är samlade!
Funderar också på att lägga ut recepten om det nu är någon som vill baka och andvända det recceptet!
Kram!


Gratisskor

Jag är helt förälskad i ett par skor och de kostar 399:- kanske lite dyrt för mig för ett par skor och nu om vi ska till grekland så är de dags för mig att sluta shoppa..
Så fick jag tag på detta, gratisskor.se, man värvar folk och för varje person som blir medlem får jag poäng och är ett steg närmare ett presentkort på 150:- Och då kostar bara mina skor 250! Skitbra ju!
Så är du kär i ett par skor, gå in här och skaffa ett medlemskonto, http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=855
då hjälper du mig och dig själv att spara pengar på skor!

Vill du ha mer besökare?

Så fyll i detta och sen så får tusentals läsare!
http://www.viraltrafik.se/?moahansson

Hola.

Har de långtråkigt, ska slå på en film, och bunkra upp med cola och blodapelsin.
Förlåt för dålig uppdatering, tog mig en bloggfri söndag igår och de var skitskönt, har känt att bloggen inte är lika rolig längre som förrut, dvs beror de på minde inspiration och mindre kommentarer.. Hallå, skriv ett liten kort kommentar så blir jag skitglad och lovar att bättra mig med allt, kanske göra tävlingar, frågor, frågestund, bilder, osv. Men jag behöver veta om de ens är värt? Eller att jag kanske till och med avslutar bloggen.. Ja, ni kanske tycker jag är fjantig som lägger av med bloggen eftersom jag inte får någon kommentar, det är inte precis så, utan.. De känns så jobbigt att skriva och ställa frågor utan att få något tillbaka om ni fattar vad jag menar? Jag vill inte tvinga er till att skriva, nejnej, utan mer att ni får gärna göra det, för jag blir verkligen glad, och längtar tills jag ska blogga och skriva några rader när jag kommer hem och lägga in massa bilder, frågor och frågestund som ni läsare får fråga till mig. Det känns ju lite ovärt att fråga er och inte få ett svar, eller hur?
Nåja, jag ska sova på saken och se hur jag gör med denna blogg.. Visst, jag vet att de kommer kännas riktigt surt och tomt att inte skriva och få dela med mig av mina dagar i rader och lägga in massa bilder..  Det vet jag, så därför är jag sådär osäker..


alla hjärtans dag..

Säger man glad alla hjärtans dag, eller alla hjärtans dag? Jag har inte en susning om vad man säger, så jag säger glad alla hjärtans dag istället! Det funkar ju det med!
Igår förresten hände ingenting som jag hade förutspått eller tänkt, förrutom att jag ramlade i bussen och att vi höll på att missa den. Filmen fredagen den trettonde fanns inte så vi hyrde Halloween istället, skitbra film, men sjukt äcklig, mycket blod och sönder spräckta ansikten, jazz babblade på hela filmen om vad hon trodde skulle hända! Haha..

Klockan är drygt kvart över två och jag ska börja dra mig upp ur sängen, bestämma kläder och fixa håret, äta och lite senare så pyser jag över till Johanna där vi ska sminka och planera för kvällen som ska spenderas framför scenen på melodifestivalen! Riktigt kul kommer det att bli! Hur som helst, jag funderar på att ta skinnjackan idag, ett par svarta legging en stor tjock grå halsduk virrad runt halsen, min bruna axellånga väska och ett par svarta klack..
Det är bara det att de är så kallt ute att jag får ta min dunjacka till johanna och uggsen sen byter jag till skinnjackan och klackarna!

Jag ska snart ta ut mina tjocka och stora "bollar" jag har i håret så att jag får ett sånt där extra fint svall i dag, och sen försöka göra massor med volym.. En rolig grej är att om en vecka sitter jag med färgmedel i håret och färgar håret blont eller ljusbrunt med ljusa slingor!
Pussar


Moppe..

Har ju glömt att visa er min moppe jag fått! Bilderna är tagna från google!



( Fast i en ljusblå färg)

allt kan vara möjligt..

Igår satt jag och mina två fina vänner och diskuterade om hur sommaren ska bli och vi planerade alla saker vi skulle göra tillsammans,  och alla vart förtrollade i tanken om vi ska fara till grekland tillsammans! Jazz syster bor nämligen där vid någon vacker ö!
Jag kunde inte låta bli att hålla tyst om våran lilla "resa" för mamma, och de går mot rätt väg! Jag trodde jag skulle få ett bestämt nej, eller " är du tokigt? ska ni åka dit helt själva"? eller något i den stilen, men de hon sa var " jaa, eller pengar hur ska du få tag i så mycket pengar?" Jag öste ut mig att jag ska lova att sommar jobba hela sommaren och tjäna pengar på alla de möjliga vis, jag är redo för att ta till alla knep för att skramla i hop några slantar!

Vi har bara lite smått pratat om det nu, och jag blir helt mållös att bara tänka tanken att åka i väg utomlands med sina två bästa kompisar, där vi ska sola, bada, uppleva sevärdiheterna, skratta, äta goda desserter, snorkla i vattnet, vara uppe sent, shoppa, gå vackra promenader längst stranden, dyka i poolen, bära massa vackra klännigar och väskor, ta kort, åka moppe med greeker, umgås med dom bästa jag har och leva livet!
De är heeeeelt sjukt om dom säger ja, till våran lilla resa som vi bestämt, jag håller verkligen tummarna!
Men jag får inte ha för höga förhoppningar, jag blir verkligen hur ledsen som helst om de inte blir och jag har redan börjat leta efter klänningar och skor, men genom att tänka posetivt kan allt vara möjligt.. Jag får ett rus genom kroppen att tänka tanken, hoppas! hoppas!


Fredagen den trettonde

Väntar bara på att jag ska trilla ner för trapporna eller råka snubbla så jag får en stor blå fläck just vid ögat.. Men tack och lov har inget hänt, än.. Mycket mer ska jag göra och kanske så ligger jag helt plötsligt nere på marken som är omringad av folk som glor som ugglor och frågar hur det är, jag får en spegel av en tant som plockar fram den ur hennes portmonä och jag ser att halva ansiktet är blodigt och att ögat sitter och dinglar runt på en tråd och munnen är helt sprucken?
Okej, kanske inte så dramatiskt som detta, men kanske är det bäst att jag håller mig i skinnet och tar de försiktigt när jag ska ut! Johanna eller Jazz som jag ska spendera kvälllen med får hålla i mig med ett koppel och vara min guide, " Höger" "Vänster" Heheh.. :p Just fredagen den trettonde anses ju av skrockfulla vara en otursdag..
Nej jag ska inte låta min fanasi flöda iväg, utan jag ska bara andas och ta det lugnt, ta ett djupt andetag..

Så, nu har jag samlat mig, som sagt kvällen ska spenderas med mina två underbara vänner, vi ska ta bussen till stan och köpa med oss lite godis och filmen, (fredagen den trettonde)... Blir roligt att se den, har hört att den är ruskitgt spännande och att man helst inte vill ut något mer på fredagen den trettionde.. Äääh, så farlig kan den väl inte vara? *host*
Även om vaksamhet alltid är bra, så finns det inte mycket som talar för att just fredagen den trettonde kräver särskild försiktighet. Att gå och oroa sig på grund av vidskepelse och dramatiska tidningsrubriker är däremot förmodligen ett säkert sätt att förstöra dagen. Oro brukar sällan skänka tur och lycka.






RSS 2.0







Accessora.se
Gratis-guide.se

Parfym.se
Yoursongs.se