Mina tygskor blev blöta

Hej alla urgullliga läsare! Jag blir så oerhört berörd när jag får era fina kommenarer där ni skriver att ni har röstat på mig osv! Ni är verkligen hur undebara som helst sötnosar! Förövrigt går det piss i tävlingen, men det finns ju även en chans i april och i maj med, men det känns så svårt att försöka klamra mig fast så högt på topplistan, men man ska aldrig säga aldrig! Kanske så lyckas jag hålla mig fast och klättra upp på första plats? Det vore ju gryyymt!

Puss till er alla fiiiiiina och underbara läsare!!

Jag vill tacka er!



Är lite deppad med topplistan, just nu ligger jag trea, men jag vill tacka er så sjukt mycket för alla röster! Ni ska veta att jag blir suuuper glad!
Men det har hänt en del saker här och där, fick ett speciellt mejl igår som gjorde mig skitglad! Om det nu går bra med allting så ska ni få ta del av allt, jag lovar att berätta!

Ikväll blir det att laga god mat, i form av brocoligratäng, det är ju hur smaskigt som helst!

Yes, nu iigger jag två, kanske lyckas jag klättra upp till första platsen innan imorgon! Allt är tack vare er!!

Jag måste klättra upp innan tisdag.

Buuuh, just nu går det inte alls något bra med modelljakten, jag halkar ner och ibland klättrar jag upp, hoppas att ni röstar grön tumme, annars halkar jag bara mer ner och ner, men jag har framtill imorgon kväll chansen att vinna, och jag önskar verkligen att det gick att beskriva hur mycket det betyder för mig att ni röstar, ni är så fina och det här är verkligen min dröm! Så rösta imorgon, och då hoppas jag att jag hinner klättra upp till första platsen!

Förövrigt har jag varit på spöktunnel med mina två bästa vänner, johanna skrek så att jag höll på att dö och hon slet av mig kläderna, det var kolsvart och massa kringelekrokar, jag slog i huvudet och slog ett spöke i magen, linnea var också med, jag höll i henne så hårt att hon knappt kunde gå! Det var riktigt roligt!



Ledsen att jag inte har dragit vinnaren än, det blir i morgon!

Vote



Jag är med i en modelltävling där man kan vinna värsta proffsiga fotograferingen och massor av mer, har inte varit inne där på ett bra tag sedan, så när jag skulle kolla vem som var bland dom 40 bästa, så var jag med??!! Jag är trea! Helt sjukt! Ni fattar inte hur glad jag är! Rösta på mig, och låt mig vinna, det här är min dröm.. Om jag ligger etta till på tisdag så är jag i den stora finalen i juni!! Rösta, snälla, jag behöver just din röst för att komma till den stora finalen!






Nu ligger jag tvåa! Hjälp mig att komma etta innan tisdag!

Jag ligger nu etta, jag håller på att dö, darrar och tårarna bränner, nu gäller det bara att jag håller mig kvar där innan tisdag! Och jag behöver din hjälp!! Du röstar genom att klicka på den gröna tummen upp!!


Pengar är inte allt

Hej gulliga läsare! Roligt att flera har röstat och i kväll 17.30 avslutas tävlingen och då koras en vinnare av veckans blogg! Så fortsätt rösta! Och ja, du får rösta på dig själv men endast en gång..

Igår hade bästavännen och jag en mysig film kväll i form av godis dricka och gamla inspelningar när man var yngre, så sjukt roligt att se på, när jag och johanna var knappt 9 bast och sjöng uppträdde och gjorde egna filmer! Åh vad tråkigt att det inte går att lägga in här.. Jag ska nog kila in på stan och köpa någon slags sladd till videokameran som gör att man kan lägga in filmerna på datorn, ni fattar? Ni måste ju bara se, jag höll på dö av skratt..

Ska göra mig pannkakor nu, och sen se vad dagen bjuder på, är trött som stryk, och ont i halsen, är sugen på bio.. kanske..
Puss




Update: Nu får ni inte rösta något mer! Jag drar vinnaren en timme tidigre  alltså halv sex i stället för halv sju, eftersom jag ska bort snart!

Här är det åtta bloggarna..













Sådär, nu är det upp till er att välja ut den blogg ni tycker förtjänar att vinna, och förlåt att det har tagit tid, hade så mycket igår bara och svårt att välja ut bloggar, alla är ju så fina! så nu ska jag börja dra igång med massor av tävlingar, klicka på bilderna för att komma till den blogg ni vill, och lämna en liten rad där ni skriver vem som ska vinna i detta inlägg!

Ciao!

STOP NU FÅR NI INTE RÖSTA NÅGOT MER!

My only reason


Modell och makeup: jag
Fotograf:
Sara 

Jag älskar den här bilden, sara är sjuukt duktig

devote.blogg.se

Det är nog första gången jag skrattar så jag får ont i halsen, vi har åkt datastolar i hela skolan, sjung och gjort en musikal, skrattat, ritat en fläck på näsan, käkat godis, fått ont i halsen, väckt dom andra och springit runt i hela skolan.. Halsen värker så det riktigt gör ont, men jag har haft skitroligt!

Förresten, Gabriella har skaffat sig en blogg, och där skulle hon tipsa om Claras blogg som alltså är (neon.devote.se) istället skrev hon,
www.devote.blogg.se!! Hahahahahahaha, jag skrattar ihjäl mig!


en enda solstråle är nog att driva bort många skuggor




Hej alla fina läsare där ute i världen.. Är det någon mer än nattugglan jag som är vaken? Förrutom mina vänner som sitter bredvid mig nu.. Sitter och klunkar i mig en monster för att hålla mina trötta ögon öppna och smaskar lite på mina karameller i den röda godispåsen bredvid mig. Tänkte köra utdragningen av bloggarna imorgon istället, hann tyvärr inte idag, men ääh det får bli imorgon och då får det även bli åtta bloggar som tävlar om att bli veckans blogg! Låter det bra?


Vi har förresten kört crasy-pingis på den tomma kanalskolan, det är knäpp tyst, förrutom ljud på våra tagentbord. Och massa fnitter, nu ska jag kila.. Hoppas ni ligger och slumrar i era mjuka sängar och drömmer sött.. Vi hörs imorgon va?

vill ni ha mer tävlingar?

Hej alla fina läsare! Roligt att flera bloggar är med i tävlingen!! Blir väldigt väldigt svårt att välja eftersom allas bloggar är så fina och speciella på sina egna sätt! Helst skulle jag vilja välja alla men det blir en hel del då, men jag får köra i gång med massor av tävlingar mer! Kläder smycken och andra dylik! Vad säger ni om det?
Imorgon väljer jag ut fyra stycken bloggar som jag fastnat för eller är värda att bli veckans blogg!

Förvrigt knåpar jag lite på bloggen, och gnager på äppelbitar och andra smaskiga frukter som står på ett grönt fruktfat!  Kanske så ska ni få en överraskning om några veckor eller månader om allt går som tänkt!
Många pussar till er urgulliga läsare!

Vill du bli veckans blogg?



Hello! Kör igång med en liten tävling, eller tävling och tävling, du kan iallafall bli veckans blogg!
Lämna en liten kommentar så, bestämmer jag vem som blir det på torsdag! Låter det bra?

Uppdate: Ni får rösta istället! Jag väljer ut fyra stycken bloggar tills på torsdag så får ni rösta! Låter det bättre? :p


patrika 1,5

Har jag berättat för er att jag och mina vänner gjorde en parodi av Patrick 1,5? Vi gjorde denna feminim, såkallat Patrika 1,5!  Tråkigt att filmen blev dålig när vi lyckades knåpa ihop den tillslut, suck..  Nåja, jag kanske lägger in den här någon gång! Fick bilden nyss av rebecka som vi tog, och gjorde om den på paint! Andvände faktiskt inte photoshop eller något liknande eftersom det inte funkade! Haha, lite härlig blev den allt tycker jag!



Som ni ser så ser texten sjukt konstig ut.. Äh.. Det får vara så nu, och plus att jag gjorde denna på fem minuter!

Nya skor



Inhandlade mig ett par nya skor idag, visst var dom snygga? Och värda för endast en ynka hundralapp också!

Ska jag?



Är osäker.. Det är ju så snyggt med lugg, men jag hade det i sjuan och ångrade mig efter ett tag, och även förra året med, då hade jag den endast i någon dag..

skratt är bara förnamnet

Godmorgon är det första ordet jag kläcker ut ur min mun, fastän klockan är 3! Johanna min vän, har sovit här, och vi har haft det skitroligt! Vaknade dock i natt av en vit skepnad som sitter på fönsterkarmen, ler med ett big smile och jag ser hur den liksom flyger mot mig, så jag drog täcket över huvudet och hoppades på att när jag kikade fram så var den borta, istället stod johanna där med ett par ögon som en uggla och sa att hon sett något som liknade ett spöke vid mitt fönster, vi båda började skratta, och försökte att somna om.. Och i morse, var jag så ret sugen att jag hoppade på henne och skrek, " ETT SPÖÖKE JOHANNAA!! AAAAKTA DEN KOMMEERR!! " Hon drog täcket över ögonen mumlade och slog till mig rakt i ansiktet!

Nåja, kvällen igår var verkligen undebar, och nu sitter vi och äter frukost, blåbärsfil, och en skink macka.. Samtidigt som vi funderar på vad vi ska hitta på.. Kanske bio?


Not over you yet


Modell: Jag
Fotograf: Sara

Vilken gillar ni bäst? Hm.. Jag gillar nog... Färg.. Eller svarvita..

tusen bröder

Godkväll på er alla..
Varit på kalas hos min morfar och mormor, och firade morfar som fyller år i dag! God mat i form av fläskfilè potatisgratäng och vitlöksbröd.. Och nog åkte jag fel buss idag då jag igentligen skulle till ursviken men denna buss gick dock bara till bergsbyn.. Suck, frös i hjäl hade endast mina jeansleggings svarta skor (som är iskalla) skinnjackan och någon tunn kofta under.. Tur så ringde mamma och kom och hämtade mig!

Ligger och ser på tusenbröder en riktigt bra film! Har nyss pratat med gumman i telefonen, imorgon ska hon sova här och då ska vi riktigt ha en liten "tjejkväll"  Milkshake, popcorn dricka, film, prat och massor av skratt! Det kommer bli toppen! Funderar även att åka in till stan i morgon för att gå och kika lite på 2-hand efter några finfina skor, mina nya kan dock inte andvändas än i detta slask och halkväder, dom får åka fram om några veckor då solen dygt fram och dom ishala vägarna smälltit..

Det var nog allt för mig! Ska krypa under täcket och se klart filmen, ögonen riktigt svider på brist av sömn, sen blir det att borsta gaddarna och hoppa isäng! Hörs i morgon!!


plåtning!

Hej alla mina fina läsare! Tänkte börja med att tacka så hemskt mycket för alla fina kommentarer! Hur som helst, håller på att gräva fram lite kläder till plåtningen som jag snart ska åka till! Jag ska försöka få med mig min bästa vän så hon får titta på! Det vore väldigt roligt! Jag blir sminkad och får håret fixat där borta! Vi hörs sen! Och då kanske jag har en bild att bjuda på! Kram

världens finaste vän.

Min fina bästavän följde med mig ut i solen för att gå en prommis med vovvsingarna, vi pratade om allt mellan himmel och jord, och skrattade för fullt! Sedan hämtade vi några slantar och kilade ner till kiosken, där jag köpte en läsk och några små plockgodisar! Vi knallade upp till klippan där vi skrattade för fullt och pratade, och åt lite av godiset!
Påvägen hem, började vi helt plösligt hoppa på varandra och kastade massa isbollar! Johanna knäckte näsan på mig och jag slog henne så hårt att hon dunstade ner på den iiiishala marken och slog i hakan!

Hon är så sjukt fin min johanna, att det går inte att beskriva i ord hur mycket hon betyder för mig.. Utan henne, ja, gud vet hur jag skulle mått eller hur min värld skulle se ut? Helt världelös skulle jag tro, tillsammans skapar vi en skrattmaskin, vi skrattar för allt och ingenting och hon får mig att le, när jag mått som dåligast, och inte orkat med massa saker, så ha hon alltid ställit upp, hon, ja.. det går inte beskriva! Jag älskar dig vännen, utan dig är min värld svartvitt!





solen skiner för fullt!

Idag hade vi ett jätte stort hål på skolan, så jag och rebecka passade på att kila till max och köpa oss lite lunch, vi tog plastkassen med oss och pallrade oss hem till clara som nu bor i stan! Där satt vi och vräkte i oss maten, och en liten stund senare kom sofia och sofia också förbi! Och jääädrans vilken väder vi har här i lilla skellefteå, solen skiner för fullt och snön börjar snart försvinna och man får för första gången en känsla att våren är på väg! Och snart kan jag börja gräva fram mina bruna klackskor som förövrigt står iskåpet och väntar på att få andvändas!



buuuh

Jag sitter och vräker i mig mina toffifie, men snart är asken tom och då får det vara nog. Jag är dessvärre inte sugen på någon mat, det har jag inte varit på hela dagen, börjar nog bli lite sjuk. . Och snart så druknar jag nog i pappersnäsdukar. buuuh... Jag vill inte vara sjuuuk.. Och nu måste jag gräva mig ner i läxböckerna. Behöver all glädje jag kan få, och jag vet att ni fina läsare kan piggna upp mig? Säg något fint, berätta om er, jag vet att allt ni än säger gör mig glad!

Läsar fråga

hej. jag har en fråga. Hur fick du ditt hår att bli sådär ljust brunt utan några gula fäger ?
Jag har ju samma hårfärg som du hade förrut och ska färga de ljust men blir bara gult för mej:S
vad hade du för färg ? lr gjort hos en frisör ?
tacksam för svar.
jätte fin färg verkligen-

Först och främst tack! Vad jag blir! Pia, min faster är en jätte duktig frisör som färgade mitt hår, och ja, som du säger, det blir lätt gult om man köper en blekningsmedel och färgar hemma ( testat det för längesen) Det blir vitt ljust vid rötterna och gult orange vid topparna och själva håret, så mitt råd till dig är att färga det hos en frisör för att få den färgen du vill ha och slippa nöta håret genom att gång på gång bleka håret för att få den ljusa färgen! Betala hellre några hundra lappar extra och bli nöjd än att köpa färger hela tiden och inte få till den färg du önskar! Jag har själv för något år sen testat att exprementera hemma med blond färg, och resultatet blir gult orange! Och angående vilken färg jag har så har jag inget namn på färgen utan Pia hade med sig tuber och stora flaskor med färg som hon blandade, sen lade hon i ljusa slingor! För att slippa den röda färgen som uppkom efter att ha blekt det en anning, så hade hon ett speciellt medel med sig, ( var ungefär som hårinpackning) som hon masserade in i håret, satt endast i några minuter, och då var den röda färgen borta och istället ljusbrunt! Gå till en frisör och fråga eller så färgar du där! Det är mycket mycket bättre, håret mår också bättre!

Hoppas du fick veta vad du ville gulliga Elina!
Jag kan inte så mycket om färgningar och liknande men jag har lärt mig av pia!


sprid glädje istället

Från och med nu, varje anonym kommentar som är taskig eller jag tar illa upp för, kommer jag att blockera denna persons IP adress, för bådas bästa, inte för att jag får många stötande och taskiga kommentarer, det händer mycket mycket sällan, men det är jobbigt att få, att ondskan tar över i stället för glädjen? Att man kränker folk med massa dumma ord, istället för att glädja personen, jag vet inte, det är så roligt att få kommenarer och jag blir verkligen glad ska ni veta! Ni gör verkligen så att jag vill fortsätta medans andra gör så att jag är nära på att radera bloggen.. För ni som nu kommenterar taskiga kommentarer så kommer ni ju inte kunna gå in på min blogg något mer, det kanske är bäst så:)
Och för er andra som gör miiiig suuuuuuper glad! Jag skulle vilja ge er en kraaam och tacka för allt fint!



älskade vänner

Prassel och pyssel är det ända jag hör nu, mina två fina vänner står inne i rummet och slår in paket med ica påsar! haha dom är så otroligt underbara! Jag älskar att ha dom i min närhet! Dom gör mig alltiiiid så glad!


Update: Nej, dom är nog dom finaste i världen, fem paket hade dom, plus lite go fika, muffins, choklad bollar och festisar,  och dom gav mig nog dom finaste presenterna i världen! Skratt och glädje är bara förnamnet!








min födelsedag!

Haha faktiskt så är det min födelsedag för er som inte visste det! Fått massor har jag också, mest igår då min farmor mormor och morfar kom och hälsade på, vi åt en riktigt god mat i form av kyckling, kroketer och en super god sås..Paket öppning och jag fick verkligen fina presenter! 

Jag hörde en fågel viska i örat att två gulliga vänner är på stan och köper en present nu! Jag älskar dom verkligen!




Här är en del av de paket jag fått, plus en moppe och pengar! Och ett es som jag fick av gulliga rebecka idag på skolan!

bloggtorka

Vad dålig jag är på att uppdatera, blir mindre och mindre nu, bloggtorkat.. Har inga ideer om vad jag ska skriva eller lägga ut för bild, så jag ber er att tycka till och säga vad ni tycker att jag ska skriva eller för bilder som jag ska publicera!
Hörni! Idag har jag varit med Sofia Sofia Clara & Rebecka, vi har gjort en feminin Patrick 1.5, men för oss heter den Patricka 1.5! Haha.. Önskar att det gick att lägga ut den här på bloggen, men det verkar kört, lite synd eftersom filmen är väldigt rolig! Får se om det funkar!

Imorgon någon gång på morgonen blir jag fotograferad av duktiga sara och då får ni såklart se bilder! Visst blir det roligt? Och senare på dagen kommer mormor morfar och farmor hit och ska ge mig presenter eftersom jag fyller år på måndag! Yes! Nästa helg ska jag och mina två bästa vänner antingen åka till piteå för att shoppa, eller spela laserbom (har ingen anning om hur det stavas eller heter) eller åka till bodaborg! Sen ska vi äta världens godaste middag i form av kyckling sallad kroketer och vitlöksbröd till huvudrätt, och glass med varm choklad sås till efterrätt och se film och käka godis! Det bli mitt lilla födelsekalas!

Igår köpte jag mina lackleggings, 199:- kronor gick dom på, kunde fått dom en femtiolapp billigare om dom fanns i en annan modell, men det fanns inga xs, så det fick bli en annan variant istället!


moa

Hej alla fina läsare! Hur är det med er då? Idag gick jag på stan med Rebecka, Clara, Sofia & Sofia, hittade masssor av olika plagg som jag lade undan, fast jag har köpstopp! Har minst 50 plagg i garderboben som ligger och dammar, lite tråkigt, är det någon som vill att jag ska sälja kläder här på bloggen? Tyck till och lämna en kommentar!

Hittade iallafall ett par lackleggings som jag ska köpa i morgon! Kommer bli skitsnyggt tillsammans med mina bruna klackar(som kommer på söndag) min bruna väska (likaså) en stor oversize tisha och en stor halsduk virrad runt halsen!
Ohoh! Blev hur glad som helst idag då jag fick en kommentar av en fotograf som är modell och har en argentur och jag fick förfrågan om att vara modell för henne! Kommer bli skiiiitroligt!! Hon är verkligen vacker och samma namn har vi också!



kass uppdatering

Hej! Ligger lite efter med att svara på kommentarer, sorry! Hur är det med er annars? Med mig är det fint fint!
Rebecka & sofia följde mig ner till bildsalen idag där jag hade lov att printa ut några av mina bilder till min portfolie, våran skrivare har inga färgpatroner, så det fick bli att dra ut dom på skolan istället! Ska till makeup store och visa någon bild, dom ville det och nu får dom ju se lite hur jag blir på bild också! Och om jag nu ska somsagt vara modell för dom!
Jag ska även få träffa en modell som varit i många omslag tex Elle och reser omkring och modellar, hon ska ge mig tips och råd, mormor känner henne, så det kommer bli toppen!!

Även på söndag och nästa torsdag ska jag bli plåtad, av två urduktiga fotografer, Sanna, och Sara (som jag skulle fotas av i söndags, men jag blev sjuk) Kommer bli skitroligt! Så ni får se massor av bilder nu! Hoppas att ni vill det?

Ska ut och gå med älskade Johanna nu, blir nog ett besök på kiosken också, ni får ha det super!
Puss

- Barnhemmet

Var med mina två bästa vänner ikväll! Och med dom blir det alltid en jäädrans mycket skratt! Jag hade med mig kameran, och så bestämde vi oss för att spela in Barnhemmet som parodi, vi började, men varje minut pep kameran till eftersom det var fullt minneskort, så vi var tvungen att ta bort en massa.. suck, hur som helst! Nu är den uppe på youtube och jag slänger in den här med! Hoppas ni tycker den var rolig på så kort tid vi gjorde den och pga att vi fick radera en jädrans massa klipp... Har någon av er sett barnhemmet? Då känner ni nog igen den här!



vad tycker du?





Modell: jag
Fotograf & makeup: Julia
Hår: Klara

Skolan

Hej vänner! Nu är jag i skolan och har massa tråkiga lektioner, suck.. Efteråt ska jag på stan med johanna och jazz! Vi hörs sen! Puss



C'est la vie


Fotograf: Julia

Hur många bilder vill ni ungefär se? Jag har en hel bunt, så lämna gärna ett litet tycke om hur många jag ska lägga in!
Vad tycker ni om denna, jag gillar den verkligen!!

Red lips


Modell: jag
Fotograf: Julia

Denna bild gillar jag extremt! Vad tycker ni?

jag är sjuk..

Vaknade upp med en gräslig huvudvärk som följt med mig sen igår, halsont och trött, jävla skit, så jag smsade Sara och sa att jag var sjuk..  Vi får ta plåtningen någon gång jag är frisk.. Ska lägga mig och sova en stund nu!
Puss

Ge mig



Okej, kan ingen vara snäll att ge mig dessa två ursnygga saker? Ett par stentvättade jeans, och ett par converse..
Finns det någon affär i skellefteå där man kan finna sig ett par stentvättade jeans?

Nu ska jag sova
puss


Plåtning imorgon..

Imorgon ska jag vara modell för duktiga Sara Det kommer bli väldigt roligt tror jag! Vad temat blir är en liten hemlighet tills ni får se bilderna! Och imorgon får jag även bilder från Julia, så imorgon kommer jag bomba er med "modellbilder" men det låter väl bra? Nu ska jag mysa med T & S till en film, har en sån gräslig huvudvärk så jag får lust att plocka bort huvudet för några minuter.. haha skämt åsido..

Kram

Ja..





Hahah.. Ja, vad ska ska man säga..

...¨

Haha:

*JA! nu är vi häär!!* Ska nyss öppna dörren (som vi tror är vägen in till dream hack)
*Jaaaa, nu är vi häär* (viskar)
I glädje öppnar vi dörren och tror att ska mötas av flera hundra datanördar som sitter och spelar..
*Faan här var det garage*

Så höll vi på hela tiden, vi hittade massa dörrar och trodde att där var det.. Men nej, det var antingen garage, propprum, låst eller
hotellrum..

Fyndat



Oohoh :p När jag väl började att kämpa att slita ut den stora lådan i form av kläder och dylik i lilla vårat trånga förråd under trappen, gav jag nästan upp, den stora och klumpiga lådan fastnade i vartenda hörn och spets på saker och ting och jag fick bära ut saker efter saker, tills jag lätt kunde dra ut den, och när jag öppnade locket möttes jag av skitsnygga klänningar kjolar etc, jag la undan saker efter varje plagg som jag tog upp, och nog hittade jag den lilla fransvästen längst ner i lådan, men massa andra snygga saker med!!

En röd väst.


En röd kuvertväska

En underbar högmidjekjol som jag redan är förälskad i.

En mörkbrun axellång väska.



Även en rödlila väska, och i den låg mitt pass när jag var en liten knatte på minst 2 bast.

Den skiiitsnygga fransvästen!


Och även en skitfrän franskjol som ska sitta högt uppe vid midjan! Den är verkligen snygg!


Och ett par mörkbruna skor!

Sen tillsist en tubklänning!


Jamen visst var det snygga saker för att hitta i klädlådan?

fransväst

Tror fasen att jag har någon liknande fransväst liggandes i "utklädningslådan" där jag som liten spenderades flera timmar åt att klä mig med vackra och gamla plagg från mormor osv, är det inte skitsnyggt med en brunfransväst till ett par solbruna ben, gladiatorsandaler, ett vitt linne och en brun väska hängandes på axeln?

Nä, nu fasiken ska lådan fram i förhoppning att hitta västen!


Dream hack

Igår var jag med mina två bästa vänner, Johanna och Jazz.. Vi tog bussen in till stan, där vi strosade omkring, och gick runt i Scandic hotell för att leta någon ingång till dream hack.. Vi sprang upp och ner i trapporna och in i varenda dörr. Tillsist gav vi upp,och gick och köpte oss varsin glass och lite smågodis,kvällen bjöds på väldigt mycket skratt, det var verkligen skitroligt!

Vi filmade in en film då vi sprang upp och ner i förhoppning att hitta någon slags ingång, filmen har Jazz på sin kamera och hon har lovat att inte glömma att lägga in den på youtube, så den kommer väl någon gång ikväll!


Header

´

Gjorde även en åt jazz! Visst blev den snygg?

Skor



Dom här underbara skorna kommer bli mina den 16:de mars! Då jag fyller år!

Bästa vännens blogg



Här har ni min bästa väns blogg! Det är väldigt sällan jag lägger in länkar till dom jag läser dagligen och mina vänners blogg, men jag gillar denna så sjukt mycket, och det är faktiskt jag som gjort headern! Lite förvånad över mig själv, gjorde den i paint också sedan la vi dit sånadär fina löv på photoshop!  Har svårt att ge mig själv beröm, men nu känner jag mig duktig! Sen fick duktiga Sara sätta in den åt oss! Nu blev jag väldigt sugen på att ändra min.. Ska sova på saken! Eller åtminstånde fixa bilderna, och byta ut en hel del mot någon ny och favorit! Klicka er in på hennes!

Följ min blogg via mobilen!

Hej sötnosar! Allt bra?
Ni har väl inte missat att ni kan följa min blogg via mobilen, helt gratis! Skriv bara in ert mobilnr och sen är det klart! Roligt va? Och om ni vill visa er blogg här inför alla mina läsare så skriv ert namn och blogg adress i den lila rutan vid höger, kostar dock tio kronor, men äh! :p


Hur som helst! Roligt med alla kommentarer! Ni är så gulliga hela bunten! Och såklart
kommer det mer bilder då jag fått osv!
Nu är jag med min bästa vän, Johanna, hon har startat en ny blogg för 56:de gången inte sant johanna? :p
Nu ska jag följa henne hem, och sen blir det film, funderar på att se Grabben i graven bredvid!

Vi hörs i morgon!
Puss

the one that got away




Fotograf: Julia Lundqvist
Modell: jag
Hår: Klara Hedström

Jag är för första gången sjukt nöjd med bilderna! Håret är bara för underbart och sminket med! Julia är så sjuuukt duktig att det inte är sant!!

Mobilbloggar

Hej! Mobilbloggar med Venessas mobil! Håret är precis klart och det är skitsnyggt, snart ska Jag gå ner till bussen för att åka till studion, vi hörs sen!

Ha en bra dag!

Nu ska jag fara först till Klara och sen till studion! Kanske så bjuder jag på en bild ikväll om jag hunnit få en!
Ha en bra dag kära läsare! Puss och kram

Tjejkväll!

Var nyss ute och lånade nyckeln av P-J, det är verkligen ljuvligt snyggt i kvartersgården, luktar frächt, och ser helt underbart ut! Vi ska se Barnhemmet och Colverfield, det kommer bli skitroligt!=) Detta kommer förmodligen bli mitt sista inlägg innan jag tar mitt pick och pack och drar mig till Kv, ha en bra kväll, och berätta för mig imorgon hur desperate house wife var! Snälla, missar ju det ikväll, det vore roligt att höra om det var bra eller dåligt!!

Många pussar och kramar till er urgulliga läsare!
Psst, jag har också sett att det är fler som hittat hit! Statistiken ökar varje dag, och det vore roligt att veta vem ni var!
Så skriv en kommentar och er blogg adress (om ni har någon) så svarar jag imorgon!




Lite av i dag!

Besöket hos vetrinären gick väldigt bra och jag kan pusta ut! Lillskiten var livrädd och skakade under undersökningen!
Sen for vi och handlade lite, bröd räkor och sallad, det fick bli räkmackor, skitgott och det ger mig sommarlängtan som tuusaan! Kvällen bjuder på en tjejkväll som består av jag rebecka sofia sofia och clara, vi ska se massooor av filmer!
Det kommer bli väldigt roligt, vars vi ska vara vet vi inte, men det lutar åt kvartersgården som nu är omgjord! Det ser verkligen inte ut som den gamla lyan med mögel vars man än trampade, och inne på badrummet.. usch.. det går inte att beskriva hur det såg ut.. eller hur det luktade! Och i köket stod det en gång ett glas halvfullt med någon slags dricka, och så simmade det ett par stora gröna mögelklumpar där i? Usch..

Före: Efter





Bilderna är tagna från Anniebo, hoppas det är okej att jag har dom här!


Coola kläder!

Okej, jag kan inte hålla mig! Imorgon så ska jag vara modell för julia! Vi ska köra på någon cool tal, kanske 70 tal eller under! Och jag har letat i hela huset efter kläder och  klänningar som passar för det temat, men då finns det en affär där man kan hyra kläder! För endast en tjugolapp, och det finns aaalllt!! Så vi for dit jag och mamma, och vi hittade tre klänningar som var helt enkelt för underbara, ett par spetshandskar, och en blå hatt med två vita rosor, det är så sjukt snyggt och jag längtar jätte mycket till i morgon! Det kommer verkligen bli fränt till mina enorma fransar, coolt smink och kläderna! Vill ni att jag visar kläderna här i bloggen eller kan ni vänta tills jag lägger in bilder?



Frågestund del 2

Oj! Jag hade nästan glömt bort att jag har en hel del frågor kvar sen frågestunden!

Favorit mat?
Hm.. Jag är rätt så kräsen när det handlar om mat, men jag tror att min favorit mat är kyckling!



Har du ätit sushi?
Nej det har jag faktiskt aldrig prövat! Men det skulle vara roligt!



Vad ska du göra i sommar?
I sommar ska jag sommarjobba för fullt! Och kanske åka utomlands med två av mina bästa vänner, köra moppe, och vara med vänner! Sola och bada!



Vart bor du?
Jag bor i lilla tråkiga skellefteå, något jag inte skulle tacka nej till är att bo i usa, hollywood, eller stockholm!



Har du någon hemlig talang?
Hehe, det tror jag faktiskt inte att jag har! Önskar däremot att jag var lite mer vig!



Om du var tvungen att byta namn vilket skulle det bli?
Den frågan har jag tänkt mycket på! Emma, eller kanske Nicole..


mobil eller datan?
Där tror jag faktiskt säger mobilen! Har lite svårt att vara utan den ett par dagar! Men det är klart att det är svårt att vara utan datorn också! :p


Hur lång är du?

Som sagt, 176cm lång!

Hinner inte svara på några fler nu! Ska kila med thea till vetrinären om ett tag!

Light up, light up..




G
odkväll mina fina läsare, hur är det med er? Med mig är det sådär eftersom imorgon ska T till vetrinären, min lilla älskling har problem med tänderna.. suck.. Jag myser med henne nu, hon ligger i knäet snarkar och drömmer...Plus att hon hatar doktorn, hon skakar som en liten rädd valp och tjuter, jag ska följa och vara hennes stöd, mammas lilla ängel kallar jag henne.. Så om ni kan rycka upp mig en anning så vore det suveränt, just nu är allt bara jobbigt, vad som helst, berätta om någon film eller nått sånt! Ska ta med mig henne ner och mysa i sängen till en film!



Styling tips




Lockar som ser naturliga ut
Stylingteknik för en sexig strandlook

Du behöver
Kam, locktång.

Stylingprodukter
Hårmousse eller -vätska för värmeskydd: Volume Mousse från Taft eller 2 Sexy Mousse från got2b.
Flexibel hårspray: Complete Hairspray från Taft.

Fixa looken

  • Schamponera och handdukstorka håret.
  • Dela upp håret i cirka 9 cm breda partier.
  • Behandla varje parti med hårmousse eller hårvätska för värmeskydd och föna med hjälp av ett trattmunstycke.
  • Ta ett parti i taget och kläm åt med förvärmd locktång över hårtopparna.
  • Vira håret försiktigt runt locktången och håll under 4–10 sekunder.
  • Undvik att dra fingrarna genom håret när du drar ut lockarna från locktången.
  • Applicera till sist en flexibel hårspray för att håret ska kännas luftigt och naturligt och få bättre glans och lyster.





Vilt och rufsigt hår
Stylingteknik för en avslappnad look

Du behöver
Paddelformad borste, hårfön.

Stylingprodukter
Volymmousse: Volume Mousse från Taft eller 2 Sexy Mousse från got2b
Produkt för att ge form: Chaotic Moulding Gum från got2b eller Fiber Gum Restyler från Taft

Fixa looken

  • Arbeta in produkten i hårrötterna med fingertopparna.
  • Rufsa om i håret försiktigt med fingrarna samtidigt som du torkar det.
  • På så sätt ökar du volymen och skapar ett slumpmässigt, strukturerat resultat.





Formade lockar
Stylingteknik för en sofistikerad look

Du behöver
Hårfön, värmespolar.

Stylingprodukter
Produkt för att skapa lockar: Fixing Mousse från Taft eller 2 Sexy Mousse från got2b.
Fixerande hårspray: Fixing Hairspray från Taft eller Glued Hairspray från got2b.
Produkter som motverkar krusighet: Fixing Hair Wax från Taft eller Defiant Wax från got2b.

Fixa looken

  • Schamponera och handdukstorka håret.
  • Applicera mousse på rötterna och föntorka med den varma inställningen på fönen.
  • Applicera hårspray på varje parti innan du virar upp dem ett i taget.
  • Hårpartierna får inte vara större än vad spolarnas längd räcker till.
  • Rulla varje spole från topp till rot med minsta möjliga spänning.
  • Placera spolen fast mot hårbottnen så att roten lyfts, vilket ger lockar med mer stuns.
  • Applicera ett jämnt skikt med hårspray medan lockarna fixeras.
  • Låt värmespolarna sitta kvar tio minuter innan du försiktigt tar ur dem.


Ja någon av dessa underbara frisyrer kan man ju inte tacka nej till, ska ge ett försök till någon av dessa tre frisyrer någon dag! Jag berättar sen hur bra det gick!

pssstt.. Vad tycker ni förresten om att jag lägger in lite tips? Ska jag fortsätta med det, eller skita i det?

väska

Jag blev heeelt förälskad i en väska som jag såg på en seconhand butik, (myrorna) Det är precis en sådan jag har letat efter i flera månaden, en ljusbrun axellång väska som rymmer en hel del också, och så mitt framför ögonen ser jag den hänga på kroken, prislappen dinglade fram och tillbaka, och då såg jag, 175:- :O Jag började rota i börsen och skramlade i hop fem tior och tre en kronor, suck... Jag menar, 175kr? För en väska på en second hand butik, jag surade ett tag och försökte låta extra trevlig när jag gick fram till disken, (jag har nämligen jobbat där när jag var yngre) men hon kände knappt igen mig, och jag kan ju liksom inte dingla med väskan mitt framför ögonen på henne och säga med en övertrevlig röst: "heeeeeeeej!! den här väskan var skitsnygg! Minns du mig? Jag jobbade här förr?"

Så jag hängde tillbaka den, och surade ett tag i bilen.. Den var ju bara för uuunderbar för att lämna, jag ringde mormor, (hon känner dom som jobbar där) och bad henne köra förbi där i morgon och se om den är kvar, och då förhoppningsvis så kan hon få den billigare! Så hoppas!!!

 
( bild google )
Ungefär så där såg den ut, men mer orange-brun färg och lite större:)

Make up store

Sminkningen vart skitbra! Och vi båda hade tänkt samma sak, naturligt och frächt, och det blev det! Hon gjorde grunden väldigt bra, jämt och verkligen snyggt, brunt och vitt till ögonen och ett par ljusrosa läppar, samt solpuder etc..
Jag fick också ett erbjudande att vara modell för Make up store! Skitroligt!




Jag valde, ett par enoorma lösögonfransar till onsdag, samt ett lim, och en foundation! Det blev prick 500:-
Sen så fick jag med: Skincare system, face mist, nagelfil och en pennväsare:)

-> Stan

Ska på stan nu, bli sminkad av make up store och köpa lite små saker till onsdag, vad hittar ni på?
Tar skinnjackan fast det är iskallt ute och snöar! Hihi..  Nu ska jag kila, vi hörs sen, då visar jag bilder:)
Puss


Lite bilder från friluftsdagen!



Hade nästan glömt bort att jag hade en hel bunt med bilder från Friluftsdagen, här är ett par stycken, mer kommer sen!

Shopping


Det är lite av det jag köpte i Lördags, plus en grå lång kofta, men den är hos johanna!

Wallander- Hämden.

Vi bestämde oss i sista sekunden för att se Män som hatar kvinnor, typiskt och oturen som följt med oss hela dagen, så fanns det inga platser kvar! Suck.. Så istället för att tjura och stå och välja bland ett antal filmer så valde vi Wallander - Hämden, den var bättre än vad jag trodde faktiskt, vart lite sur över hur den verkade vara på Trailern, men den var mycket mycket bättre än vad jag trott iallafalll! Vi bunkrade upp med massor av marianne, och varsin stor dricka, samt en popcorn, jag tog flera liter kryddor i form av alla de smakerna som fanns, det luktade som fotsvett, men det var skitgott!

Och nu, som handen i handsken så funkar inte kameran! Jag blir gaaalen, dagen har bestått av massor av otur för jag och johanna, vi ramlade, mackan gick sönder, jag tappade ut halva popcornen och halva for på mig inne i biosalongen, det var slut platser, vi missa bussen etc...
Men nu är iallafall batteriet till kameran på laddning!
Faaaasen också!! Nu blinkar det på datorn att det också är slut batteri!? Ett bra slut på otursdagen!

Vi hörs i morgon! Då bombar ja med bilder!
Puss

Biokväll!

Igår var det verkligen riktigt roligt! I form av massor av skratt och mycket godsaker! Jag sovde över där och i morse så knallade vi över hem till mig, gjorde varm choklad, två nutella mackor och två knäckemackor med saltgurka och rökt skinka!Vi gjorde plats i soffan med filtar och slog på en Wallander film. Och nu om bara någon timme ska vi på bio! (ovanligt) Vi väljer mellan Wallander - Hämden, eller Män som hatar kvinnor, det är svårt, men annars får vi se båda!
Förlåt för mina dåliga inlägg, jag lägger aldrig in bilder eller något sånt, men jag lovar att jag ska bli bättre! Så bilder kommer i kväll på mina köp i går! Jag lovar!
Imorgon kilar jag in på stan där jag ska bli sminkad av make up store! Roligt! Men nu ska jag käka tacos, sen blir det biokväll med johanna! Popcorn och läsk, mums! Jag skriver när jag kommer hem, och loooovar att lägga in bilder!!

Puss och kram
moa



RSS 2.0







Accessora.se
Gratis-guide.se

Parfym.se
Yoursongs.se