väska

Jag blev heeelt förälskad i en väska som jag såg på en seconhand butik, (myrorna) Det är precis en sådan jag har letat efter i flera månaden, en ljusbrun axellång väska som rymmer en hel del också, och så mitt framför ögonen ser jag den hänga på kroken, prislappen dinglade fram och tillbaka, och då såg jag, 175:- :O Jag började rota i börsen och skramlade i hop fem tior och tre en kronor, suck... Jag menar, 175kr? För en väska på en second hand butik, jag surade ett tag och försökte låta extra trevlig när jag gick fram till disken, (jag har nämligen jobbat där när jag var yngre) men hon kände knappt igen mig, och jag kan ju liksom inte dingla med väskan mitt framför ögonen på henne och säga med en övertrevlig röst: "heeeeeeeej!! den här väskan var skitsnygg! Minns du mig? Jag jobbade här förr?"

Så jag hängde tillbaka den, och surade ett tag i bilen.. Den var ju bara för uuunderbar för att lämna, jag ringde mormor, (hon känner dom som jobbar där) och bad henne köra förbi där i morgon och se om den är kvar, och då förhoppningsvis så kan hon få den billigare! Så hoppas!!!

 
( bild google )
Ungefär så där såg den ut, men mer orange-brun färg och lite större:)

Kommentarer
Sofia

hihi, antar att du inte vill avslöja temat än? ^.^



jättefin väska, kommer passa dig perfeeeekt! =)



kram <3

2009-03-02 @ 19:41:07
URL: http://www.fisen.se.nu
Jossa

SV: Tack. Sånadära väskor e fina. =)

2009-03-02 @ 20:21:58
URL: http://josefincarlbring.blogg.se/
Sofia

får hoppas det! =) är nyfikeen på vad ni ska ha för tema på foto-grejset! xD själv är jag överlycklig för att jag ska praoa 8?) på en fotostudio i två dagar, haha, men mina porträtt bilder blir aldrig så bra som sara marklunds och så =(

2009-03-02 @ 21:00:40
URL: http://www.fisen.se.nu
Natalie

Svar: Åh tack så mycket! Va roligt att höra :)

2009-03-02 @ 21:19:59
URL: http://nst.blogg.se/
Sandra

Älskar dom väskorna!

2009-03-02 @ 23:16:45
URL: http://www.sandramudifaj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0