Fredagen den trettonde

Väntar bara på att jag ska trilla ner för trapporna eller råka snubbla så jag får en stor blå fläck just vid ögat.. Men tack och lov har inget hänt, än.. Mycket mer ska jag göra och kanske så ligger jag helt plötsligt nere på marken som är omringad av folk som glor som ugglor och frågar hur det är, jag får en spegel av en tant som plockar fram den ur hennes portmonä och jag ser att halva ansiktet är blodigt och att ögat sitter och dinglar runt på en tråd och munnen är helt sprucken?
Okej, kanske inte så dramatiskt som detta, men kanske är det bäst att jag håller mig i skinnet och tar de försiktigt när jag ska ut! Johanna eller Jazz som jag ska spendera kvälllen med får hålla i mig med ett koppel och vara min guide, " Höger" "Vänster" Heheh.. :p Just fredagen den trettonde anses ju av skrockfulla vara en otursdag..
Nej jag ska inte låta min fanasi flöda iväg, utan jag ska bara andas och ta det lugnt, ta ett djupt andetag..

Så, nu har jag samlat mig, som sagt kvällen ska spenderas med mina två underbara vänner, vi ska ta bussen till stan och köpa med oss lite godis och filmen, (fredagen den trettonde)... Blir roligt att se den, har hört att den är ruskitgt spännande och att man helst inte vill ut något mer på fredagen den trettionde.. Äääh, så farlig kan den väl inte vara? *host*
Även om vaksamhet alltid är bra, så finns det inte mycket som talar för att just fredagen den trettonde kräver särskild försiktighet. Att gå och oroa sig på grund av vidskepelse och dramatiska tidningsrubriker är däremot förmodligen ett säkert sätt att förstöra dagen. Oro brukar sällan skänka tur och lycka.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0